|
[Facebook] Wiecie co to GMO? |
| Autor |
Wiadomość |
brurrilkifs [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010 16:20 [Facebook] Wiecie co to GMO?
|
|
|
Witajcie. Czas sie w koncu zarejestrowac i cos napisac.
Znalazlem na Facebooku strone o GMO, a raczej o Monsanto - producencie GMO.
Wczesniej nawet nie wiedzialem co to jest GMO, a teraz widze jak mna manipuluja. Wlasnie skonczylem ogladac film "Swiat wedlug Monsanto" i wkurza mnie to ze w Polsce tez maja takie chore wplywy. Wiecie ze zakaladaja nawet falszywe stowarzyszenia zeby nam kit wciskac?
Link: http://pl-pl.facebook.com...124561437557531 |
|
|
|
 |
Queen_Mary
|
Wysłany: Pon 17 Maj, 2010 20:52
|
|
|
"W Polsce korporacja zawładnęła już mediami, ma wpływ na wyniki badań oraz decyzje rządu"
Ej, to tak jak wg pewnego radia, tylko w miejsce korporacja wstaw "Żydzi i masoni"
Mam nadzieję, że jakiś admin to usunie.
PS. nazywanie kogoś zbrodniarzem, jeśli nie został skazany za zbrodnię(art7 § 2 Kk), jest karalne. |
_________________ Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
- M. Twain |
|
|
|
 |
Karol
Moderator
|
Wysłany: Czw 20 Maj, 2010 10:25
|
|
|
| Trochę jestem obok tematu. Czy możecie przybliżyć mi ten film i tekst? |
_________________ "Night Fight" |
|
|
|
 |
Queen_Mary
|
Wysłany: Czw 20 Maj, 2010 22:54
|
|
|
Powiem Ci, że nawet nie weszłam na podaną stronę: www.zbrodniarze... Przeciez od razu widać, że to nie jest zaczątek dyskusji, tylko nachalne propagowanie takiej strony. Żeby mieć 40 lat i nie wiedzieć co to GMO, kiedy ciągle się o tym trąbi? I zeby zaczynać swoją działaność na forum słowami, że "czas wreszcie się zarejestrować", kiedy, (mam dziwne wrażenie) ta osoba nie wie nawet kim jesteśmy i nie zna tego forum.
No, ale ja ogólnie jestem cięta na wszystkie spiski, o których wiedzą nieliczni i czas je zdemaskować |
_________________ Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.
- M. Twain |
|
|
|
 |
Karol
Moderator
|
Wysłany: Sro 16 Cze, 2010 10:49
|
|
|
| Możliwe, że jest to prawda, ale nadal nie jestem wstanie zrozumieć co to GMO. |
_________________ "Night Fight" |
|
|
|
 |
|
|