Przesunięty przez: pmarek Sob 04 Paź, 2008 12:56 |
Witamy! |
| Autor |
Wiadomość |
pmarek
Administrator

|
Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 17:38 Witamy!
|
|
|
Witam Cię drogi młody człowieku na forum
Adres forum jest już Tobie znany teraz możesz przeglądać zawartość i możliwości forum
Zarejestruj się i wpisz do odpowiedniej grupy (linki w nagłówku strony). Zostaw tez coś po sobie choćby w tym temacie, że tu byłeś/aś. Początkowo forum może Ci się wydać trudne i zawiłe jednak z czasem przyzwyczaisz się do niego. Nie bój się testować forum - bez tego trudno Ci będzie zrozumieć jak tu wszystko działa
Zachęcam do przeglądnięcia zdjęć działu Album - a może masz jakieś fotki z grupy młodzieżowej? Skontaktuj się ze mną a umieścimy je również na forum. |
|
|
|
 |
Ala
Gość
|
Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 08:40
|
|
|
| Faaaaaaaaaaaaaaaajneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Foruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm!!!! |
|
|
|
 |
Ala
Gość
|
Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 08:41
|
|
|
| Ale nie ucz Agnieszki śpiewać bo jak ona mówi że nie umie to znaczy ŻE NIE UMIE! |
|
|
|
 |
pmarek
Administrator

|
Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 12:50
|
|
|
Ala? po pierwsze aktywuj swoje konto na forum (jeszcze tego nie zrobiłaś - sprawdź maila a jeżeli będziesz miała jakiś problem skontaktuj się ze mną) - będziesz wtenczas miała dostęp do całej zawartości forum a po drugie to, że Aga mówi, że nie umie śpiewać wcale nie znaczy, ż nie będzie umieć Wiem, że może być to dla niej ciężka praca ale wierzę też, że się uda
Fajnie, że napisałaś posta... czekam na innych "młodych" z waszej grupy Jak się pojawi na forum już większość z was będziemy musieli porozmawiać i ustalić parę rzeczy związanych z forum.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 19:04
|
|
|
| Pawel nie słuchaj Ali!!!!!!! Naucze sie śpiewac tylko potrzebuje czasu!!a poza tym to nie umie spiewać!:)))))))))) |
|
|
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 19:08
|
|
|
Ale myśle że naucze sie!:)) |
|
|
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 19:13
|
|
|
| a ty Ala nie musisz wszystkiego wygadywac! |
|
|
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 19:13
|
|
|
| jeszcze pogadamy na poważnie!!!!! |
|
|
|
 |
Ala [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 15:48
|
|
|
cześć!
Wrezcie jestem w pełni zalogowana... Dobry Internet, ładnie się łączy!
A tak w ogóle to sorry, jakaś głupawka mnie chwyciła. |
|
|
|
 |
pmarek
Administrator

|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 19:07
|
|
|
No dziewczyny widzę, że wy tu już się na całego rozkręciłyście tu na forum - powiedzcie tylko gdzie reszta z waszej paczki Oni też dostali namiary na forum ale widze, że to ich chyba przerosło... Chłopaki - może umówicie się z dziewczynami na jakieś korepetycje z obsługi forum
Aga! Do zobaczenia jutro |
|
|
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Sro 07 Cze, 2006 21:01
|
|
|
dla chłopaków jest to za trudne do opanowania! a czemu mieliśmy się widzieć wczoraj? |
|
|
|
 |
pmarek
Administrator

|
Wysłany: Sro 07 Cze, 2006 23:23
|
|
|
nie wczoraj - dziś - jestem zakręcony ostatnio
Informacja dla was - nie robimy wspólnego pożegnania bo my już dziś zrobiliśmy (część studentów nie mogła przyjść w ptk więc stwierdziliśmy, że jednak to dziś zrobimy...)
PS.
No to dziweczyny weźcie się za chłopaków... oni są tacy nieśmiali, żeby Was o to poprosić.. |
|
|
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 18:55
|
|
|
NIE MOGŁEŚ POWIEDZIEĆ TEGO W ŚRODE!!!!!!!!!!! WIELKIE DZIEKI BO TAK SIĘ SKŁADA ŻE DLA NASZEJ PACZKI BYŁ TO PROBLEM PRZYJŚĆ W PIĄTEK I PRZYSZLIBY W ŚRODE!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 18:57
|
|
|
Napisałeś dzieweczyny a pisze się dziewczyny! A chłopcy jak będą chcieli to nasz poproszą. |
|
|
|
 |
pmarek
Administrator

|
Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 08:42
|
|
|
Aga... wśrodę na spotkaniu się to dopiero okazało, pozatym doszło do nieporozumienia ponieważ napisałem o tym na forum a poza tym jak rozmawialiśmy przez komórk mówiłem ci o tym.. ale widzę, że chyba nie dosłyszałaś... było głośno.. no coosh
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|